Undersköterska sökes till äldreboende i framkant

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person.

Arbetsuppgifter:

Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden. För att rusta dig för detta uppdrag erbjuds du kompetenshöjande insatser, bland annat får all personal BPSD-utbildning.

Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet såväl som användandet av Senior Alert och BPSD. Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig.

Jobbet som undersköterska hos oss passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll, och helg.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi tror också att du är en glad och social person som gillar när det händer saker omkring dig och som gärna tar dig an nya utmaningar.

Utöver detta vill vi att du har:

- Undersköterskeutbildning
- God svenska i tal och skrift
- God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation

Har du också erfarenhet från arbete inom äldreomsorg, eller något annat område inom vård och omsorg är det meriterande.

Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: 14/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.

Upplysningar lämnas av:

Katrin Persson
Enhetschef
Mobiltelefon: 0725-429230
Telefon: 031-7929640

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031 792 1000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster