Kommunchef

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter:

Ditt uppdrag är att utveckla en modern organisation med starkt ledarskap. Som kommunchef leder du Ales sektorchefer och kommunförvaltning och det är ditt ansvar att de politiska besluten verkställs, att kommunen utvecklas och att Ales position som främsta tillväxtkommun i väst stärks.

Huvuduppgiften är att leda och fördela arbetet som en trygg, stabil och modig ledare med förändringsvilja och genomförandekraft. Vi tror att det sker genom att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Genom ditt engagemang och samarbetsfokus förstår alla sina uppdrag och känner ett gemensamt ansvar så att kommunens övergripande mål uppnås.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har drivkraft, goda ledaregenskaper och är tydligt utvecklingsorienterad. Du har goda kunskaper om demokratins spelregler. Du är lojal med uppdraget, är kommunikativ och har ett förtroendegivande förhållningssätt. Du står stadigt när det blåser och vet att förändring tar tid. Du är tålmodig och uthållig.

Du har en akademisk examen med dokumenterad ledarerfarenhet från större organisationer där du lett chef/chef. Du är intresserad av att bygga starka samarbeten med såväl dina uppdragsgivare inom politiken som lokala näringslivet samt alla medarbetare och medborgare i Ale kommun.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-25
Referensnummer: A846557

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Petersson, anna.petersson@pspartner.se, 0761-71 76 45.

Upplysningar lämnas av:

Anna Petersson
Rekryteringskonsult PS Partner
Telefon: 0761-71 76 45
E-post: anna.petersson@ pspartner.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster