Vi söker sommarvikarier till äldreomsorgen och funktionstöd.

Har du fyllt 18 år och vill jobba inom äldreboende, hemtjänst eller boende personligt stöd i Lerums Kommun under sommaren 2019 då ska du söka till oss.

Du får ett omväxlande jobb med brukaren i fokus.

Du som kan arbeta hela sommaren kommer att prioriteras. Vill du starta ditt sommarjobb tidigare kan vi erbjuda dig introduktion och arbetstillfällen redan i vår. Vart du blir placerad styrs av verksamheternas behov din kompetens och i viss mån personliga önskemål.
Önskvärt att du kan arbeta minst fyra veckor under perioden vecka 23 till 36.

Arbetsuppgifter:

Vi söker semestervikarier till våra verksamheter inom.

Hemtjänst områden Floda, Lerum och Gråbo
Inom hemtjänsten får du möjligheten att vara med och skapa bra dagar för dem vi är till för. En annan människas hem blir din arbetsplats. I din roll ingår att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet, till exempel vid måltider, personlig hygien, omsorg, tvätt och städning.
Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.

Äldreboende område Lerum, Floda och Gråbo
Inom äldreboende erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till de äldres välmående och livsglädje. Att arbeta på äldreboende innebär att ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, aktiviteter, tvätt och städning. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. 

Funktionstöd område Lerum, Floda och Gråbo
Inom funktionstöd erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med brukaren i fokus. Du arbetar med personer som har intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsvariationer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge brukare praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt att skapa en aktiv vardag utifrån brukarens individuella behov och förutsättningar.
Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

Kvalifikationer:

Du är positiv och har en god förmåga att möta människor i olika situationer. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Du ska ha god datorvana då uppdraget kräver dokumentation och datorer används som ett arbetsredskap.

Vi ser gärna att du har (färdig/ pågående) gymnasium utbildning , eller arbetserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att arbeta inom hemtjänst och nattpatrullen är körkort klass B ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2019-06-03
Tidsbegränsat till: 2019-09-09

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Referensnummer: A846992

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Riegler
Telefon: 0302-52 22 34
E-post: susanne.riegler@lerum.se

Fackliga företrädare:

Mattias Johansson
Kommunal
Telefon: 0302-521529

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster