Personliga assistenter semestervikariat

Tillbaka

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

– Jag är stolt över att jobba i hemtjänsten på Tjörn. Jag känner mig värdefull för dem jag är till för, vi har en fin sammanhållning kolleger emellan och har nära till varandra i våra nya lokaler. Här finns alla samlade; hemtjänst, hemsjukvård, bistånd, gruppledare med mera. När samarbetet fungerar bra, blir också vården och omsorgen bättre, säger Annelie Karlsson, undersköterska i hemtjänsten.

Arbetsuppgifter:

Personlig assistans innebär ett personligt utformat stöd till den funktionshindrade för att möjliggöra rätten till ett självständigt och oberoende liv, vilket innebär att vara behjälplig i vardagliga sysslor.

Kanske just du passar för att arbeta som personlig assistent?

Vi söker medarbetare med empati, inlevelseförmåga och flexibilitet.

Kvalifikationer:

Utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet är meriterande men inget krav.

Du behöver ha fyllt 18 år.

Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du förutsätts vara lojal, plikttrogen och ha en god samarbetsförmåga. Du behöver dessutom vara lyhörd och kunna sätta dig och ditt åt sidan.

Körkort är inget krav men önskvärt.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Under juni-augusti enligt överenskommelse.
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: Soc 2019/07

Upplysningar lämnas av:

Ellinor Thoresson
Enhetschef
Telefon: 0304-60 18 65

Ulrika Kjellberg
Gruppledare
Telefon: 0304-60 14 98

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Tillbaka