Timvikarier till Gunnilse- och Björsaredsskolan

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.

Arbetsuppgifter:

Gunnilse- och Björsaredsskolan ligger i utkanten av Göteborg i ett naturskönt område. Hit tar du dig lätt med Blå express och hållplatsen ligger precis vid skolorna. Gunnilseskolan är en f-6 skola och Björsaredsskolan är en f-3 enhet. Vid sjukdom eller vid personals planerade ledigheter behöver vi vikarier i alla våra verksamheter, förskoleklass, fritidshem och grundskola, både på låg- och mellanstadiet. Vill du vara en av våra timvikarier som vi ringer eller bokar upp på kortare eller längre vikariat? Välkommen till oss!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i grundskolan.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och du ska känna dig trygg med att undervisa i en klass, ibland ensam, ibland med annan personal. Om du har en pedagogisk utbildning är det givetvis ett stort plus, men inget krav för tjänsten.

Då tjänsten innebär viss variation och du kan behöva täcka upp inom flera olika ämnesområden och årskurser söker vi dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Du behöver vara en bra förebild för barn och unga och kunna skapa goda relationer med våra elever. Att kunna samarbeta med övrig personal är av stor vikt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-13
Referensnummer: G19/96

Andra uppgifter:

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. 
 
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

Upplysningar lämnas av:

Helena Adolfsson
Bitr rektor
Telefon: 0702-162029
E-post: helena.adolfsson@ grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Winnie Kavsjö
Kommunal, enbart fackliga frågor
Telefon: 031-366 26 75

Terje Adkins
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015390

Helena de Cloux
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-3672950

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster