Förskollärare till Hulelyckans förskola

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Hulelyckans förskola är centralt belägen i Mölnlycke. Vår förskola består av två avdelningar, en för de yngre barnen och en för de äldre barnen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk utemiljö vilket ger stora möjligheter att utforska och upptäcka vår närmiljö.

Vi söker dig som tillsammans med engagerade kollegor vill vara med och utveckla förskolan genom att leda, planera, utvärdera och bedriva en pedagogisk verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt för att ha ett gott klimat och en god kommunikation, för att få en arbetsplats där alla trivs och känner glädje. Vi vill att varje barn blir bemött utifrån sina egna förutsättningar, behov och intressen. Vi lägger stor vikt vid att alla får vara den man är.

Vi har en dela och lära kultur på förskolan. Där vi stödjer varandra i det pedagogiska uppdraget både i det dagliga arbetet men också i våra tre utvecklingsgrupper. SKA-gruppen, Värdegrundsgruppen och Lärmiljögruppen. I varje grupp ingår en representant från respektive avdelning vilket möjliggör att vi delar och lär mellan våra två arbetslag.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad, medforskande och motiverad förskollärare som vill göra skillnad för barnen i deras vistelse på vår förskola.

Vi arbetar för att ge barnen en innehållsrik och lärande dag på förskolan som genomsyras av barnens utvecklingsprocesser och intressen. Vår förskola är en social mötesplats för barn, pedagoger och vårdnadshavare och ger dig som pedagog möjlighet till att ta del av barns och kollegors kompetenser och på så vis fördjupa Din egen kunskap inom många områden.

I vårt systematiska kvalitetsarbete följer vi upp våra mål enligt läroplanens intentioner. Vi har gemensamma utvecklingsmål för förskolan och arbetar gemensamt mot en hög måluppfyllelse.

I ditt arbete som pedagog hos oss har du tillgång till:
- Pedagogisk utvecklingstid
- Pedagogiska måltider
- Fria arbetskläder för utevistelse
- Friskvårdsbidrag
- Multimedia verktyg såsom Ipad mini, Mac datorer, projektorer och andra IKT-verktyg
- Härryda kommuns kreativa resurscenter, Tellus och vårt kreativa återanvändningscenter, ÅterC. Som båda ligger ca 5 minuters promenad bort från förskolan.

Kvalifikationer:

- Är du utbildad förskollärare och vill utvecklas inom vår förskola tillsammans med härliga kollegor och en förskolechef med stort engagemang.

- Tar du stort ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet och för att utveckla och utforma verksamheten utifrån styrdokumenten?

- Har du stort barnfokus där barnens intressen och lärandeprocesser sätter prägel på verksamheten?

- Känner du ett stort engagemang i att skapa goda och utmanande lärmiljöer både ute och inne?

- Mår du gott av att samarbeta och sprida glädje runt omkring dig?

I så fall hoppas vi på din ansökan och att du är intresserad av denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 6 maj 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-26
Referensnummer: A850573

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Tomas Hubert
Förskolechef
Telefon: 031-724 69 40
E-post: tomas.hubert@harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster