<<Tillbaka

Koordinator scenkonst till Dunkers utställningar och scenkonstDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Kulturförvaltningens ledstjärna ”Kulturen är angelägen och avgörande” genomsyrar vårt arbete och motiverar och driver oss framåt. Vi förverkligar de uppdrag som kulturnämnden beslutar och vi gör det med lekfullhet, mod och engagemang utifrån stadens vision. Vi skapar kreativa mötesplatser för människor med olika ursprung och behov. Våra verksamheter är Dunkers kulturhus, Helsingborgs bibliotek, Helsingborgs museer med Fredriksdal, Kulturmagasinet och Kärnan samt Kulturstöd och utveckling.

Vi söker nu en engagerad koordinator på deltid till Dunkers utställningar och scenkonst.

Avdelningen är en del av Dunkers kulturhus vars främsta mål är att lyfta fram kulturen. Det är den givna mötesplatsen för konst- och kulturintresserade i Öresundsregionen med moderna utställningsytor, ett rikt scenkonstutbud, kreativa konferensmöjligheter och även en egen inspirerande kulturskola. På Dunkers kulturhus lever historia och samtid sida vid sida.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att koordinera scenkonstprogram för vuxna. I rollen, som är på 50 %, ingår bland annat ansvar för att ta fram det musikprogram som Dunkers utställningar och scenkonst erbjuder allmänheten.

Arbetsuppgifter i urval:
- planera, budgetera och ta fram avtal- och kontraktsunderlag för aktiviteter - främst med fokus på musik för målgruppen vuxna.

- arrangemangsvärd, vilket innebär att vara på plats och se till att aktiviteter och program flyter på som avsett. Arbetet innebär således visst kvälls och helgarbete.

- agera producent för en del av de planerade arrangemangen.

- bevaka den svenska musikscenen och verka för att ha insyn i vad som sker inom världsmusiken med jazz, soul med mera. I uppdraget ligger även att hålla dig ajour inom kammarmusik - där etablerat samarbete redan finns inom verksamheten.

I det dagliga arbetet har du kontakt med kollegor inom Dunkers Kulturhus, kulturförvaltningen, teknisk support och förvaltningens marknad- och kommunikationsavdelning.

Du bygger och utvecklar även externa kontakter, inte minst inom musikscenen och kulturlivet, med fokus på inriktningen av musikarrangemang för vuxna.

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasiekompetens och är vidareutbildad inom eventproduktion eller område som kommunikation, marknad, form, konst eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du är utbildad inom projektledning.

Du har professionell erfarenhet av att arbeta som producent eller arrangemangskoordinator.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att koordinera arrangemang och produktion avseende musik för vuxna.

Du som söker talar och skriver engelska flytande.
Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du är van vid och har stor erfarenhet av att arbeta i team och att ha ett nära samarbete kollegor emellan. För att lyckas i rollen finns ett gott samarbete mellan producenter och kollegor i verksamheten.

Du har stor vana av att arbeta i och dra nytta av digitala verktyg. Din digitala kompetens är hög och du ser vilka möjligheter som teknik och digitala verktyg öppnar upp för.

Det är avgörande att du som sökande har goda kunskaper om upphovsrätt och STIM för att kunna hantera uppdraget och driva arbetet

Vidare är du som söker:

- en god administratör med förmåga att arbeta strukturerat.

- pålitlig och nogrann, du är van vid att arbeta mot deadlines och uppsatta mål.

- kreativ och påittig. För att lyckas i rollen arbetar du engagerat för att Dunkers musikscen har ett inspirerande och attraherande musikutbud.

- intresserad av och omvärldsbevakande avseende musik och musikproduktion för målgruppen vuxna.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Upplysningar

Emma Having
Avdelningschef
070-990 56 01
emma.having@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Karin Müller Lindberg
DIK/SACO
0732 31 54 25

Övriga fackförbund nås via växel 042-10 50 00

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C19574
Sista ansökningsdatum: 2018-06-10


Sök jobbet här

Dagtid är utgångspunkten men vanligt förekommande med kvälls/helgarbete.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Dunkers kulturhus webbplats