<<Tillbaka

KoordinatorDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 kollegor som på olika sätt möjliggör att stadens äldre och personer med funktionsvariation kan leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en koordinator till hemvård centrum två!

Arbetsuppgifter

Uppdraget som koordinator är ett kvalitativt stöduppdrag till enhetschefen med avseende att säkerställa resurseffektiva flöden från planering till utförd insats hos kund. Du arbetar för en verksamhet som är tillgänglig, utvecklande och som utgår från kund. Du arbetar operativt och strategiskt och självständigt med den kortsiktiga och långsiktiga driften i våra olika verksamhetssystem.

Uppdrag och schema förändras i takt med utveckling, förutsättningar samt behov från verksamhet och kund. Du verkar för goda kundrelationer, gott samarbete med medarbetare, en god arbetsmiljö samt en budget i balans.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

• ha minst gymnasiekompetens, gärna med en administrativ inriktning

• ha kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdet

• ekonomisk medvetenhet

• ha verksamhetsspecifika och administrativa IT-stödjande kunskaper

• intresse för teknikutveckling

• inneha B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Upplysningar

Anna Hallenheim
Enhetschef
042-103830

Fackliga representanter:

Kommunal
042 - 10 50 91

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C24624
Sista ansökningsdatum: 2019-02-06


Sök jobbet här

Ange löneanspråk i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.