Sommarvikarier till Hemtjänsten

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom vård- och omsorg? Eller hur det ser ut i våra verksamheter? Då ska du passa på att komma till Öppet hus i våra lokaler under mars månad. Mer information om Öppet Hus finns på molndal.se/sommarjobb

Arbetsuppgifter:

Vård- och omsorgsförvaltningen söker inför sommaren 2018 sommarvikarier till hemtjänsten.

Kanske går du idag en omvårdnadsutbildning och behöver komplettera dina studier med praktiskt arbete? Kanske har du tidigare arbetat inom vård och omsorg och vill tillbaka? Eller kanske har du helt enkelt ett intresse och engagemang för att arbeta med människor? Oavsett, är du välkommen med din ansökan.

Som sommarvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete med arbetstider som är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att du ger stöd, vård och omsorg i den enskildes hem. Insatserna som du utför är planerade i en individuell plan, vilket innebär att vårdtagarens behov står i centrum och styr ditt arbete. Arbetet i hemtjänsten präglas av ansvar, spännande möten och samspel med andra människor.

Du kan också välja att jobba i vår serviceorganisation. Då kan du välja att arbeta i städteamet och/eller inköpsteamet. I städteamet arbetar du med att städa hemma hos våra brukare och i inköpsteamet kommer du att göra inköp i butik och köra hem varor till brukarna. Arbetstiden är här förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Genom att sommarjobba hos oss får du värdefulla erfarenheter att ta med vidare i livet.

Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning och erfarenhet som prövas likvärdig
• Meriterande är om du har arbetserfarenhet från omsorgsarbete
• Grundläggande datorkunskaper
• Förmåga att förstå, tala, läsa och skriva svenska
• Körkort är ett krav

Som person har du en god kommunikationsförmåga och möter varje vårdtagare utifrån deras individuella behov och önskemål. Du är flexibel och noggrann i ditt arbetssätt. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga men trivs också med självständigt arbete. Framförallt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med äldre människor och deras behov.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Observera att du skall ha fyllt 18 år för att arbeta inom våra verksamheter. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Förtur ges till dig som kan arbeta hela sommaren.

Antal tjänster: 20

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-30
Referensnummer: A843040

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Adrijana Besirevic
Enhetschef
Mobiltelefon: 0704-67 77 13

Eva Lundberg
Enhetschef Hemtjänst Centrum
Telefon: 031-315 28 26
E-post: eva.lundberg@molndal.se

Simona Gaspar
Enhetschef
Telefon: 031-315 28 28
E-post: simona.gaspar@molndal.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster