Sommarvikarier till boendestöd, grupp- och servicebostäder

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Sommarjobba som stödassistent hos oss och få värdefulla erfarenheter för livet!

I grupp- och servicebostäder bor personer i lägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen. Boendestöd innebär kortare stödinsatser hemma hos personer i deras egna hem.

Vi erbjuder dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete med arbetstider som är förlagda till dagtid, kvällar och helger. Inom vissa verksamheter kan även nattarbete och sovande jour förekomma.

Arbetet innebär att du, tillsammans med övrig personal, ger stöd och service i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter för personer som har psykisk, intellektuell, neuropsykiatrisk och/eller fysisk funktionsnedsättning.

Dina arbetsuppgifter består i att erbjuda stöd vid olika aktiviteter och nöjen, samt vid alla vanligt förekommande sysslor i vardagen såsom matlagning, städning och personlig hygien. Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor. Det är behoven hos de personer vi stödjer som styr ditt arbete.

Kvalifikationer:

• Du ska vara 18 år gammal
• Grundläggande datakunskaper
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• För boendestöd krävs körkort
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor

Som person önskar vi att du har lätt för att kommunicera med andra och att du ser varje möte med andra människor som en möjlighet till lärdomar.

Du bör vara flexibel eftersom du arbetar med människor och det är viktigt att vara noggrann och ansvarstagande.

Vi tror att du har en god samarbetsförmåga med andra men att du också trivs med att arbeta på egen hand. Framförallt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor!

Intervjuer och urval pågår fortlöpande. Kontakta oss gärna så snart som möjligt. Då ökar dina chanser att påverka var och med vad du önskar arbeta.

Du kommer att få introduktion till olika arbetsmoment och du kommer att få stöd av erfarna chefer och personal inför och under arbetsperioden.

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Antal tjänster: 50

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-30
Referensnummer: A843035

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Malin Dahlgren
Enhetschef Funktionshinder
Telefon: 0739-80 62 68

Fackliga företrädare:

Vision, Mölndal
Telefon: 031-315 24 88

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster