Undersköterskor till Blomstergården

Tillbaka

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska på Blomstergården hjälper och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. Du hjälper brukarna med personlig omvårdnad, serviceinsatser samt utför medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, upprätta genomförandeplaner samt vara kontaktperson till brukare. Du har också en aktiv del i planering, team-och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

Kvalifikationer:

Vi söker två undersköterskor som har kunskap och erfarenhet av att arbetat inom vård och omsorg. Du ska ha god erfarenhet av att upprätta genomförandeplaner och har tidigare varit delegerad att utföra medicinska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med BPSD samt IT verktygen Lifecare, Flexite eller andra liknande IT verktyg. Vi söker dig som brinner för att arbeta med personcentrerad omvårdnad och vill göra vardagen meningsfull för brukaren. Som person är du lugn och trygg och har ett stort tålamod. Du har ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer brukarens egen förmåga. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du har ett gott samarbete med dina kollegor och övriga personer som är involverade med brukaren samt har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna ändras. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och är van vid att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.

Vi söker en undersköterska till dag/kväll tjänstgöring på vårdboendet. Vi söker även en undersköterska till tjänstgöring på natten som kommer arbeta på hela boendet och därför krävs erfarenhet av arbete med demenssjukdomar.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-01

Arbetsgivarens referensnummer: 175-19-84

Upplysningar lämnas av:

Susanne Persson
Sektionschef
Telefon: 040-347195

Facklig(a) företrädare
Dorcas Dadzie
Kommunal
Telefon: 072-3851162
E-post: dorcas.dadzie@malmo.se

Tillbaka