Bemanningskoordinator

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag. Vi driver arenorna Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Lisebergshallen, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Valhalla Sporthallar och Wallenstamshallen.
Vårt uppdrag är att möjliggöra magiska ögonblick och vi gör allt vi kan för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass.
Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Bolaget har ca. 130 medarbetare och omsätter ungefär 160 miljoner kronor. Vi bedriver ett aktivt miljöarbete och vi är miljödiplomerade. Varje år besöker närmare 2 miljoner människor cirka 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
För mer information besök: http://www.gotevent.se

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår;
- I samarbete med evenemangsledare och säkerhetsledare fastställa antalet timanställda och skapa bemanningsschema för varje enskilt evenemang.
- Månadsvis skapa schema utifrån önskemål i TimeCare för varje arena samt göra utskick till timavlönade med arbetstider.
- Vara de timanställda behjälplig vid allmänna frågor. såsom återbud, meddela schema och eventuella förändringar.
- Justera bemanning vid återbud
- Sända bemanningsschema till projektledare, koordinator, säkerhetsledare och (reception Gamla Ullevi) dagen innan evenemanget skall genomföras och justera bemanningsschema efter avslutat evenemang.
- Säkerställa nyrekrytering och introduktion av nya timavlönade.
- Tillse att HR vid varje månadsskifte får underlag för löneutbetalningar för timanställda samt underlag som krävs vid nyanställningar av timanställda.
- Säkerställa att alla timavlönade uppvisar ID handling innan de anlitas samt att de finns registrerade som sökande i vår rekryteringsdatabas Visma Recruit.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet av att arbeta som administratör. Du har goda datorkunskaper och stor erfarenhet av att arbeta i personalsystemet TimeCare planering. Du ska har erfarenhet av bemanningsarbete som till exempel schemaläggning, vikarietillsättning eller liknande. Erfarenhet av evenemangsverksamhet är också mycket meriterande.

Arbetet kräver att du är noggrann och problemlösande. Du är engagerad och förtroendeingivande. Under perioder är det ett högt tempo vilket innebär att du behöver vara stresstålig och kan hantera hög arbetsbelastning samt har ett flexibelt förhållningssätt då arbetstiden med jämna mellanrum är förlagd till kvällar och helger. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt prioritera i arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Du är social och utåtriktad och har förmåga att arbeta på ett serviceinriktat sätt, både där de timanställdas behov är i fokus samt mot kolleger inom organisationen. Som person vill vi att du är trygg, driven, har framåtanda och har ett stort intresse för att utveckla vårt sätt att jobba med de timanställda.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-14
Referensnummer: A840725

Andra uppgifter:

Mycket kvälls- och helgtjänstgöring.

Upplysningar lämnas av:

Ulf Larén
Säkerhetsledare, evenemang
Telefon: 031-368 43 44

Anders Albertsson
Avdelningschef
Telefon: 031-3684390

Lena Moen
HR chef
Telefon: 031-3684309

Fackliga företrädare:

Lars Dahlström
Vision
Telefon: 031-3684512

Joel Wiktorsson
Kommunal Väst
Telefon: 031-3684564

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster