Lärarassistent

Tillbaka

Bollebygds kommun växer så det knakar, men vi är fortfarande en liten kommun. Vår skola är den största i kommunen med ca 450 elever från förskoleklass till åk 6 och ungefär 55 medarbetare.

Vi söker en lärarassistent med intresse av att få elever att lyckas. Du är nyfiken och kreativ och vill inspirera och utmana eleverna i deras lärande.

Vi kan erbjuda dig ett samarbete med medupptäckande, kompetenta, närvarande och engagerade kollegor. Vi för en kontinuerlig dialog om vårt uppdrag i skolan med en tydlig koppling till den forskning som bedrivs inom området.

Tillsammans driver vi lärandeprocesser framåt, för elever likaväl som för personal.

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

Som lärarassistent har du tillsammans med undervisande lärare ansvar för att engagera och motivera elever utifrån skolans uppdrag. Du arbetar nära tillsammans med undervisande lärare med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitet för eleverna.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en resurs för eleverna och tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag engagerar du elever att lära.

Du vågar prova nytt och lär av erfarenheter. Du tycker det låter spännande att arbeta på en ny skola där vi tillsammans utforskar och utformar verksamheten.

Kvalifikationer:

Du har någon typ av pedagogisk utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med elever med utåtagerande beteende. Du är ambitiös, ansvarstagande, nytänkande och engagerad. Du använder dig av IT i undervisningen och gillar att utmana dina egna kompetenser inom ämnet.

Du har höga förväntningar på dina elever och tror på att alla kan lyckas. Du har professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare och delar inställningen att det pedagogiska uppdraget är av högsta vikt i ett modernt samhälle. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med tre klasser, åk 1-3.

Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 80-100%
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15

Arbetsgivarens referensnummer: 17/91

Upplysningar lämnas av:

Margareta Röllgårdh
Rektor
Telefon: 033 - 430 56 70

Tillbaka