Lärare i svenska/ svenska som andraspråk och religion

Publiceringsdatum: 2018-05-24

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

På Malmö Lärlingscenter finns alla Malmö stads gymnasiala lärlingsutbildningar samlade under ett tak, i fräscha lokaler på Agneslundsvägen 22. Eleverna är målmedvetna personer med drömyrket i sikte och tre dagar i veckan är de ute på praktik på sina respektive arbetsplatser. Veckans övriga två dagar är de på skolan och läser de gymnasiegemensamma ämnena tillsammans, oavsett vilken yrkesinriktning de har. På så vis skapar vi likvärdighet och samhörighet för alla lärlingar.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst undervisar du elever i Svenska, svenska som andra språk och religion. Du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt såväl kunskapsmässigt som socialt, samt aktivt påverka och stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven och nå så långt de kan. På ett effektivt sätt använder du digitala
lärresurser i undervisningen och skapar elevinflytande som gynnar elevernas utveckling.
Eleverna arbetar med läsplattor och vi använder oss av den pedagogiska plattformen Google Apps For Education (GAFE) och Google Classroom.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation för undervisning i Svenska och religion.
Du är väl förtrogen med att arbeta i Googlemiljö.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: 2018-08-13

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-14

Referensnummer: 170 LCGY 3

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.