Skoladministratör till Thorildskolan

Thorildskolan är en nyrenoverad 7-9 grund- och grundsärskola som är placerad i centrala Kungälv nära Kungälvs resecentrum, ca 20 minuter med buss från Göteborg. Skolan har en hälsoinriktning på med bl a ökad idrott på schemat och ett pågående FMS-projekt.

På skolan finns ca 460 elever och 65 personal som är organiserade i tre arbetslag. Varje arbetslag har en egen hemvist med klassrum, grupprum och NO-sal och ett arbetsrum nära eleverna. Vi arbetar hela tiden för att utveckla vår verksamhet och samarbetet mellan kollegor är en viktig faktor i det arbetet.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en riktigt skicklig skoladministratör till Thorildskolan, då vår nuvarande går i pension. Som skoladministratör hos oss får du möjlighet att arbeta i nya fräscha lokaler i nära samarbete med ledning och personal. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter hos oss och det kommer krävas att du tycker om att ha många bollar i luften, då du som skoladministratör har en central roll på skolan. Eftersom rollen innebär att du har en aktiv dialog med elever, kollegor och skolledning, är det viktigt att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta. Du är van vid att arbeta självständigt och ha ett omväxlande arbete. Du är skolans ansikte utåt och har en central och viktig roll i skolans expedition.

Till ditt stöd ingår du i ett nätverk av skoladministratörer i kommunen, där du har möjlighet till både lärande och erfarenhetsutbyte. Du erbjuds ett utvecklande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad för elever, personal och ledning.

Kvalifikationer:

För att passa och trivas i uppdraget är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Som person är du en engagerad, flexibel och ansvarsfull med en positiv inställning. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med andra kollegor. Du har erfarenhet av tidigare skoladministratörstjänst eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är också ett krav att du har IT-kunskaper, god datorvana och kan hantera olika typer av dokumentation. Du bör också ha en god förmåga att formulera dig i tal och skrift.

För att trivas i rollen som skoladministratör behöver du tycka om att arbeta självständigt och har en vilja att utvecklas i din roll. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad i mötet med pedagoger, elever och vårdnadshavare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du som söker står för god service och vill arbeta för varje elevs bästa!

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Betyg/intyg lämnas efter anmodan eller vid en eventuell intervju.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde maj 2019

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-24
Referensnummer: A849475

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Fischer
rektor
Telefon: 0303-239031

Ulrika Frick
biträdande rektor
Telefon: 0303-239036

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0767 - 73 28 77
Telefon: 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster