Sjuksköterska till hemsjukvård pool

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Vill du bli en del av vårt team och bidra till bästa möjliga vård och omsorg varje dag?

Vi söker nu legitimerad sjuksköterska som ska ingå i vår pool team. Detta innebär att du ersätter ordinarie sjuksköterska vid korttidsfrånvaro på hemsjukvård, äldreboende, korttid, ASIH och funktionshinder. I rollen som sjuksköterska utför du planerade och oplanerade Hälso- och sjukvårdsinsatser självständigt. Du kommer att samarbeta med omvårdnadspersonal, vårdcentraler och övriga aktörer runt patienten. Tjänsten är schemalagd med helgtjänstgöring var 3:e helg och en kväll i veckan.

Som medarbetare i Mölndals stad har vi ett generöst friskvårdsbidrag via actiway och inför varje nytt kalenderår finns möjligheten att semesterväxla.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i geriatrik. Du förstår vikten av samarbete och du har ett gott bemötande mot både patienter, anhöriga och kollegor. Som person är du positiv, har engagemang och initiativförmåga. Du är flexibel och har förmåga att prioritera. Vidare krävs datavana samt B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-04
Referensnummer: A847249

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Sandra Hult
Enhetschef SSK hemsjukvård dag
Mobiltelefon: 0708-764721
E-post: sandra.hult@molndal.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster