Legitimerad Sjuksköterska, timvikarier

Tillbaka

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

– Jag är stolt över att jobba i hemtjänsten på Tjörn. Jag känner mig värdefull för dem jag är till för, vi har en fin sammanhållning kolleger emellan och har nära till varandra i våra nya lokaler. Här finns alla samlade; hemtjänst, hemsjukvård, bistånd, gruppledare med mera. När samarbetet fungerar bra, blir också vården och omsorgen bättre, säger Annelie Karlsson, undersköterska i hemtjänsten.

Kommunala hälso- och sjukvården ansvarar för hemsjukvård till personer som har ett varaktigt behov av sjukvårdsinsatser och som har svårt för att själva besöka sjukvårdsmottagningar. Hälso- och sjukvårdsinsatserna genomförs i ordinärt boende, på särskilt boende och inom LSS och utförs av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu sjuksköterskor, timvikarier, till vår verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna och ansvara för att omvårdnadsinsatser planeras, genomförs och utvärderas, samt att handleda omvårdnadspersonal på de olika enheterna.

Dessutom har sjuksköterskan ansvar för läkemedelshantering med bland annat ordinationsverktyget Pascal och Alfas digitala signering. Det ingår att delegera personal i läkemedelshantering i ordinärt boende, särskilda boenden och i daglig verksamhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett engagemang och intresse för hälso- och sjukvård inom särskilt boende och ordinärt boende.

Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska. Du får gärna vara
vidareutbildad inom öppen hälso- och sjukvård alternativt demens mm. Förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel är meriterande.
Arbetet förutsätter att du självständigt kan bedöma och utföra medicinska och specifika omvårdnadsinsatser. Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbete. Du ser till patientens behov och önskemål med kvalitet i fokus.

Som medarbetare arbetar du för att skapa ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete med olika samverkanspartners.
Socialförvaltningens värdegrund helhetssyn, respekt och de vi är till för ska genomsyra ditt arbete hos oss.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi kommer arbeta med löpande urval och intervjuer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Schema: Arbetstiden variera mellan dag, kväll och var fjärde helg
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: Soc 2019/57

Upplysningar lämnas av:

Ann-Charlotte Nyrén
Avdelningschef
Telefon: 0304-60 16 45

Lena Bjorkqvist
Enhetschef
Telefon: 0304-601643

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Tillbaka