Vi söker sjuksköterska för nattjänst i Partille hemsjukvårdPartille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Till sjuksköterskeenheten i Partille söker vi nu två engagerade sjuksköterskor som vill bidra till att stärka och utveckla hemsjukvården och vårt arbetssätt på natten. Vi är ett gott gäng med flera utbildade sjuksköterskor och många av oss har arbetat tillsammans en längre tid. Vår enhet kännetecknas av ett bra samarbete, god stämning och hög kompetens.

Vi söker dig som vill arbeta i Partille hemsjukvård i en kommun där det mesta är nära. Hemsjukvården har verksamheter inom ordinärt boende, särskilt boende, korttidsboende och funktionshinder.

Du arbetar nattetid 21:00-07:30. Vi har 6 veckors rullande schema.
Tjänstgöringsgrad 77% och 67%

Hos oss är det en självklarhet att alla samarbetar och hjälps åt inom sjuksköterskegruppen. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och du kommer därför även att samverka med andra yrkesprofessioner. Du får stor frihet att planera ditt arbete tillsammans med patienter och deras närstående utifrån deras individuella behov och förutsättningar.

I din roll ingår bland annat att du:
• självständigt bedömer och planerar specifika omvårdnadsbehov för varje patient.
• arbetar konsultativt, hälsofrämjande, förebyggande och bidrar till samverkan kring den enskilde patienten.
• handleder och delegerar hälso- och sjukvårdsinsatser.

I Partille hemsjukvård arbetar vi ständigt för att renodla sjuksköterskerollen. Vi är med i Mobil närvård, med två läkare som ger stöd vid palliativ vård och underlättar hemsjukvårdens kontakter med sjukvården, är ytterligare ett steg i den riktningen. I hemsjukvårdens gemensamma lokaler träffar du dagligen dina kollegor. Vårt kontor ligger centralt i Partille med snabba och täta förbindelser till Göteborg. Då Partille är en till ytan liten kommun är resorna i tjänsten korta.

Som medarbetare i Partille kommun har du möjlighet till ytterligare fem till sex semesterdagar per år genom att byta ut semesterdagsersättning mot ledig tid.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska. Har du distriktsköterskeutbildning eller annan vidareutbildning ses detta som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Ett krav för tjänsten är B-körkort och god körvana. Du är välkommen till oss oavsett om du är helt ny eller har flera års erfarenhet i din yrkesroll. Vi anpassar vår introduktion efter ditt behov.

Som sjuksköterska är du trygg i din yrkesroll och är bekväm i att agera som stöd för undersköterskor och annan personal i patientens hem. För att trivas hos oss har du ett stort engagemang, är prestigelös och trivs i en miljö där vi samarbetar med varandra. Du gillar när det är högt arbetstempo samtidigt som du är en lugn och säker person som kan prioritera och ta egna initiativ. Du är nyfiken på att möta människor i alla åldrar och är en social person som gillar att skapa och upprätthålla goda relationer.

Välkommen med din ansökan om du attraheras av att vara en del i ett mångkulturellt team som arbetar för ett gott samarbete och har roligt på jobbet!

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte att ansöka.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Referensnummer: 37/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Ardita Dreshaj
Enhetschef
Telefon: 031 7929878

Ingrid Olausson
Enhetschef
Telefon: 031-792 98 63

Fackliga företrädare:

Annika Kempe
Distriktssköterska
E-post: annika.kempe@partille.se

Maria Jax Ricci
Distriktsköterska
Telefon: 031-7929774

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster