Timvikarier Kockar och måltidsbiträden till Lerums Kommun

Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till våra gäster i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider m.m.

Arbetsuppgifter:

Vi söker matglada och serviceinriktade kockar och måltidsbiträden till våra kök i Måltidsservice. Du kommer att få ett omväxlade och roligt jobb.
Arbetsuppgifterna består av att laga och servera måltider i alla våra kök i Lerums kommun samt andra förekommande arbetsuppgifter i kök.

Du som söker är utåtriktad, ansvarsfull, och har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök. Du har lätt för att lära, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper om specialkost. Framförallt tycker du att det är inspirerande att möta kunder och gäster och att ge god service.
Arbetstiderna varierar, alla dagar mellan kl. 07.00-17.30.

Kvalifikationer:

Vi ser att du studerar till kock eller har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 1 år. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, egenkontrollprogram och datorvana samt kunskaper från olika specialkoster.Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A839279

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Matilda Wettermark
Enhetschef
Telefon: 0302-522259

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster