Sjuksköterska till Lerums Kommun

Tillbaka

På sjuksköterskeenheten i Lerums Kommun arbetar drygt 50 sjuksköterskor. Vi arbetar personcentrarat och teambaserat. Vi arbetar i nära samarbete med rehabenheten, chefer och medarbetare på SÄBO och i hemtjänst, samt biståndsenheten. Vi har en väl utvecklad mobil närvård med hemsjukvårdsläkare, närsjukvårdsteam samt palliativt team.
Det är medarbetarna som driver vår verksamhet framåt genom sitt engagemang i dagligt arbete, genom välutvecklade förbättringsgrupper och i nära samarbete med enhetschefer och MAS. Vi är 2 enhetschefer som arbetar nära våra medarbetare för att främja god arbetsmiljö, engagemang, delaktighet, effektivitet och innovation som är till nytta för patient och närstående.
För närvarande är vi ganska välbemannade, men finns du som är nyfiken på kommunal hälso-och sjukvård är vi intrersserade av att träffa dej för vikariat ellet tv anställning
Tillträde från nu

Arbetsuppgifter:

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska tar du ett stort ansvar för vård och planering kring patienten. Du fungerar som spindeln i nätet mellan olika samverkanspartners, du handleder och delegerar personal, har en god kontakt med närstående.
Som poolsjuksköterska är du flexibel och har lätt för att sätta dej in i de uppgifter du får för dagen.
Du använder dej av skattningsinstrument i bedömningar, registrerar i de register vi är kopplade till. Du är med och aktivt arbetar för utvecklingen av enheten

Kvalifikationer:

• Leg sjuksköterska
• Adekvat vidareutbildning är en merit
• Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård prioriteras
• Körkort krävs
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2019-04-15
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A857488

Upplysningar lämnas av:

Carola Davidsson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 22 18
E-post: carola.davidsson@lerum.se

Facklig(a) företrädare
Laila Calmstierna
Vårdförbundet
Telefon: 0302-52 23 48
E-post: laila.calmstierna@ lerum.se

Tillbaka