Möt inspirerande människor som sommarvikarie inom Bostäder LSS/ boendestöd!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Sommarjobba hos oss och få värdefulla erfarenheter att ta med vidare i livet!
Vi söker sommarvikarier till våra grupp- och servicebostäder samt boendestöd. I grupp- och servicebostäder bor personer i lägenheter med tillgång till gemensamma utrymmen. Boendestöd innebär kortare stödinsatser hemma hos olika personer i deras eget boende.

Som sommarvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete med arbetstider som är förlagda till dag, kväll, och helg. Inom vissa verksamheter kan även natt och sovande jour förekomma. Arbetet innebär att du tillsammans med övrig personal ger stöd och service i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter för personer som har psykiatrisk, intellektuell, neuropsykiatrisk och/eller fysisk funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter består i att erbjuda stöd vid olika aktiviteter och nöjen, samt vid alla vanligt förekommande sysslor i vardagen såsom matlagning, städning, personlig hygien eller av- och påklädning.

Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor. Insatserna som du utför är planerade i en individuell plan, vilket innebär att vårdtagarens behov står i centrum och styr ditt arbete.

Kvalifikationer:

• Du ska vara minst 18 år för att få arbeta i våra verksamheter
• Vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Grundläggande datakunskaper
• Goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift
• För boendestöd krävs körkort
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmågor

Som person har du en god kommunikationsförmåga och möter varje person utifrån individuella behov och önskemål. Du är flexibel och noggrann i ditt arbetssätt. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga men trivs också med självständigt arbete. Framförallt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor och deras behov!

Intervjuer och urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder introduktion under våren 2017. Vid månadsanställning får du lön samma månad som du påbörjar din anställning.

Antal tjänster: 50

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ta också gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-30
Referensnummer: A742179

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Observera att du skall ha fyllt 18 år för att arbeta inom våra verksamheter.

Upplysningar lämnas av:

Malin Dahlgren
Enhetschef Funktionshinder
Telefon: 0739-80 62 68

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster