LSS handläggare till biståndsenheten, Vård och omsorg

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Biståndsenheten LSS/socialpsykiatri består av 14 handläggare, en planeringssekreterare och en metodutvecklare. Enheten leds av en biståndschef. Vi sitter centralt i Mölndal med nära till kollektivtrafik och nya Mölndal Galleria.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en ny medarbetare till vår arbetsgrupp. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med inriktning mot LSS. Tillträde den 1 mars eller enligt överenskommelse.

Arbetet innebär att ta emot ansökningar, utreda och fatta beslut enligt LSS och i viss mån även socialtjänstlagen. Arbetet är flexibelt och kräver att du kan lägga upp ditt arbete självständigt. Du samarbetar både med interna och externa parter inom kommun och sjukvård.

Kvalifikationer:

Vi tror att du är utbildad socionom eller så har du en annan utbildning som anses likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta som handläggare med myndighetsutövning inom ramen för LSS och har gjort det i några år. Du gillar utmaningar och att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor och du delar gärna med dig av din kunskap.

Vi är en trevlig arbetsgrupp som har roligt tillsammans, samtidigt som vi jobbar med att ständigt förbättra oss och utveckla vår verksamhet. Tycker du att det låter som en rolig utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A842428

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Karin Möglebust
Biståndschef LSS/socialpsykiatri
Mobiltelefon: 0768-81 60 49
Telefon: 031-315 26 28
E-post: karin.moglebust@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Magdalena Dahl
Vision
Mobiltelefon: 070-534 25 77
E-post: magdalena.dahl@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster