Härryda Energi AB söker Distributionselektriker

Härryda Energi äger, underhåller och utvecklar elnätet i Härryda kommun samt bedriver elhandel. Vi ägs till 100% av Härryda kommun och det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet samt är till nytta för invånarna i kommunen. Vi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta vårt elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp för oss. Oavsett väder finns vi lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. Vi är ca 30 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke. Nu söker vi en ny kollega!

Läs mer om oss på www.harrydaenergi.se

Arbetsuppgifter:

Som distributionselektriker hos oss kommer du att arbeta med drift, underhåll samt om- och utbyggnad av elnätet i Härryda kommun. Du kommer att jobba med luftledningsnät, jordkabelnät och nätstationer i spänningsintervallet 0,4 40 kV.

Vår uppgift är att leverera trygg och säker el till våra kunder, dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du kommer vara del av ett team med stort engagemang och kompetens.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i, har förmåga att se vad som behöver göras och är noga med säkerheten i alla moment. För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga då du kommer att tillhöra ett team där man stöttar varandra och arbetar tillsammans. Det är också viktigt att du är initiativtagande då individuellt arbete också förekommer. Samtidigt är du analytisk och lösningsorienterad då du kommer ställas inför tekniska problem som ska lösas för att säkerställa en trygg elleverans till våra kunder.

Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade som exempelvis KY-utbildning inom samma område och gärna några års yrkeserfarenhet som distributionselektriker. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet på 40kV- 52kV. God stolpvana är också meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som ESA, HLR, Heta Arbeten, samt intyg för arbete på hög höjd.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav, E är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss?

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A839112

Andra uppgifter:

Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Kari Hahto SEKO tel 0707-896474.

Upplysningar lämnas av:

Charlotte Simonsson
Teknikchef
Telefon: 031-724 62 90

Fackliga företrädare:

Kari Hahto
SEKO
Mobiltelefon: 0707-896474

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster