Leg. sjuksköterska/ Distriksköterska, Sommarvikariat Lilla Edets kommun

Tillbaka

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Hemsjukvården i Lilla Edets kommun söker nu tre stycken sjuksköterskor till sommarvikariat. Alla tjänsterna är på heltid med arbetstider förlagda under dag, kväll och helg med möjlighet att arbeta nattskiftet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården kommer du arbetar både på särskilt boende och i den enskildes hem, i nära samarbete med kommunrehab och även i team med undersköterskor.

Målet med vår verksamhet är att ge våra invånare möjligheten att få vård och behandling där de känner sig trygga vilket ofta är i deras hem.

Ditt arbete arbete är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL. Du kommer bland annat att planera det dagliga arbetet med såromläggningar, injektioner, dialys, dropp, CVK och porth a cath skötsel i hemmet samt vård i livets slut.

Du kommer även att ansvara för det dagliga systematiska planeringsarbetet, uppföljningar och återkoppling till annan berörd personal.

Vi arbetar med Samverkande sjukvård med 1177 och MÄVA samt IVPA larm och assistansuppdrag med single responder som finns i Lilla Edets kommun. Procapita används som journalsystem och Samsa använd som informationsöverföring mellan vårdgivare, läkemedel som förskrivs på apodos kommer vi åt via Pascal.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:

• Är utbildad och legitimerad sjuksköterska.
• Har B-körkort.

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat inom hemsjukvård, demens eller psykiatri.

Som person tycker du om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och besitter en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, noggrannhet och tar ett stort ansvar. Du är villig att utveckla verksamheten samt att du har en god planeringsförmåga.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse under sommarmånaderna.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A835231

Upplysningar lämnas av:

Malin Persson
Enhetschef Äldreomsorg
Telefon: 0520-659689
E-post: malin.persson@ lillaedet.se

Tillbaka