Administratör Projektenheten

Lerums kommun är en tillväxtkommun med flera spännande projekt inom samhällsbyggnadssektorn varav de flesta drivs av projektenheten. Enheten består idag av 15 personer och präglas av en god stämning, stort driv och en stark framåtanda.

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en verksamhet som tar ansvar och skapar verklighet av vår vision, Sveriges ledande miljökommun 2025. Lerums kommun tillämpar årsarbetstid och ger möjlighet till semesterväxling. Vi värnar också om att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete och fritid/föräldraskap på ett hållbart sätt. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Nu behöver vi dig som vill bli en viktig del av vår spännande grupp!

Arbetsuppgifter:

Som administratör för kommer du att arbeta med sedvanliga administrativa uppgifter som diarieföring, beställningar, fakturahantering mm. Projektenheten har nära samarbete med andra enheter varför vi sätter stort värde på förmågan att kommunicera med andra människor i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Det är viktigt att du har en personlig mognad, samarbetsförmåga. Du bör vara serviceinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Arbetsuppgifter:
- Administrativa uppgifter
- Arkivering
- Diarieföring
- Fakturahantering
- Beställningar (utbildningar, konferenser, mm)
- Ärendehantering (Artwise)
- Kommunikation (inom enhet, verksamhet och externt)
- Föra mötesprotokoll

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, offentlig förvaltning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Vi ser gärna att du har arbetat några år med liknande uppgifter. Erfarenhet inom offentlig förvaltning ses som meriterande liksom kunskap i systemen Agresso, Artvise, Proceedo och Platina.

Antal tjänster: 1. Enligt överenskommelse

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-18
Referensnummer: A836457

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Peter Ringström
Tf chef projektenheten
Telefon: 0302-521179
E-post: peter.ringstrom@lerum.se

Maria Magnusson
Projektsamordnare
Telefon: 0302-52 15 71

Fackliga företrädare:

Birgitta Landahl
Vision
Telefon: 0302-521195
E-post: birgitta.landahl@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster