Sjukgymnast/ fysioterapeut

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL).

Arbetsuppgifter:

Som sjukgymnast/fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med, sjuksköterska och vårdpersonal. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga arbetsuppgifter inom sjukgymnastik/fysioterapi samt hjälpmedelsutprovning med mål att genom träning av vårdtagaren förlänga perioden för ett aktivt och självständigt liv.

I uppdraget ingår handledning av vårdtagaren, vårdpersonal och anhöriga i rehabiliterande förhållningssätt. Du förväntas samarbeta omkring vårdtagaren med övriga medarbetare inom Sektor socialtjänst.

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor samt att i stor utsträckning få arbeta självständigt under eget ansvar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut gärna med några års erfarenhet i yrket och erfarenhet av kommunal rehabilitering.

Det är viktigt att du har ett genuint intresse av arbete med vårdtagare i behov av rehabilitering inom kommunal hälso- och sjukvård.

Du trivs att arbeta flexibelt och självständigt, kan ta egna initiativ samtidigt som du ser teamarbete som en viktig del i arbetet. Att självständigt kunna organisera och prioritera sitt arbete är grundläggande för att kunna göra rätt insatser vid rätt tillfälle.

Du ska som legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut tillgodose och samordna patientens samlade behov av rehabilitering.
Då tjänsten innebär att du har kontakter med många personer dagligen krävs hög social kompetens, att du är serviceinriktad samt har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt på god samarbetsförmåga, gott bemötande och personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift samt har datorvana.

B-körkort krävs då vi ofta förflyttar oss med bil.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-03

Arbetsgivarens referensnummer: A844011

Upplysningar lämnas av:

Facklig(a) företrädare
Johan Lindberg
Leg.sjukgymnast, Skyddsombud
Telefon: 0303-738538
E-post: johan.lindberg@ stenungsund.se

Tillbaka