Tingsryds kommun söker timvikarier till Solhaga, Väckelsång

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Väckelsångs hemtjänst och Solhaga (äldreboende) söker timvikarier som vill arbeta inom äldreomsorgen. Väckelsång ligger cirka 30 km från Växjö.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa äldre med på- och avklädning, hygien, göra frukost, städa med mera.

Vi använder av oss ett webbaserat vikariesystem som heter Timepool där du själv lägger in de tider (dag-, kvälls- och nattetid) du kan arbeta. När du blir bokad på ett pass får du ett sms där det står vilken dag och tid du ska arbeta. Innan du börjar jobba får du gå bredvid ungefär 5 dagar för att lära dig jobbet men även för att lära känna våra omsorgstagare.

Kvalifikationer:

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil för att underlätta resandet till arbetsplatsen. Det går även bussar och busshållplatsen ligger precis utanför Ica i Väckelsång, cirka 1 minuts promenad till Solhaga.


Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-11

Arbetsgivarens referensnummer: A880415

Upplysningar lämnas av:

Jasmine Quach
Områdeschef
Telefon: 0470-724849/073-020 44 78

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka