Självständig medarbetare för spännande kombinationstjänst i Västra Göteborg!

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig med ett stort intresse för mat och som trivs att jobba i ett serviceyrke! Hos oss får du möjlighet att kombinera din arbetsvardag mellan två tjänster, måltidsbiträde samt lokalvårdare på en förskola i Västra Göteborg.

Som måltidsbiträde ansvarar du för förberedelse av frukost, lunch och mellanmål samt att göra goda sallader och diska. En viktig del av uppdraget är att laga goda tillbehör till lunchen samt att servera måltiderna på ett fint sätt till våra matgäster. Huvudkomponenten till lunchen kommer levererad från vårt fantastiska kök på Påvelundsskolan.

Vi serverar specialkost för de som är i behov av det, därför är det viktigt att du har kunskaper om detta. Du arbetar även med inköpsplanering, följesedelskontroll och egenkontroll. Som lokalvårdare innefattar dina arbetsuppgifter städning utifrån fastställda metoder och instruktioner för att säkerställa kvalitén. Du städar de olika lokalerna på ett ergonomiskt sätt och har hela tiden ett miljövänligt tänk.

I rollen ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök och då du kommer att kombinera din tjänst mellan att vara måltidsbiträde och lokalvårdare kräver det att du har ett strukturerat arbetssätt och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt.

Tjänsten avser ett vikariat till och med maj 2020 med en omfattning på 100%.

Är du nyfiken på hur en dag i vårt kök kan se ut? Kika gärna in på vår instagram: https://www.instagram.com/pavelundskoket/

Kvalifikationer:

Du har måltidsbiträdesutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av lokalvård.

Du har lätt för att ta kontakt och samarbeta med andra på ett naturligt sätt. I din arbetsvardag kommer du att träffa barn, föräldrar och kollegor, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande samt en hög servicekänsla.

Kunskaper om specialkost är en viktig del och vi förutsätter att du har datorvana för hantering av personalsystem och e-post. Det är viktigt att du förstår och behärskar svenska, såväl i tal som i skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2020-05-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Referensnummer: A837403

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Philippa Jacobs
Enhetschef Måltidsservice
Telefon: 031-366 41 10

Fackliga företrädare:

Susanne Gustafsson Feenstra
Kommunal
Telefon: 031-366 48 20
E-post: susanne.gustafsson-feenstra@ vastra.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster