HR-konsult

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vill du vara med och forma utvecklingen av Alingsås kommuns HR-arbete? Trivs du med att arbeta konsultativt och driva alla typer av HR-frågor både operativt och strategiskt? Då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter:

Vi centraliserar nu vår HR-funktion och samtliga HR-konsulter placeras organisatoriskt i den kommungemensamma HR-avdelningen med Personalchef som närmaste chef.

Vi erbjuder ett spännande och kvalificerat arbete inom HR-området, där du blir en del i ett engagerat team. Du kommer att arbeta som verksamhetsnära generalist kombinerat med ett specialistområde utifrån din kompetens. Ditt arbetssätt är både självständigt och som en del i ett team vilket ställer krav på olika förmågor och drivkrafter. Utifrån verksamhetens behov ger du service, råd och stöd i de flesta HR-frågorna.

Öppenhet, engagemang och respekt är viktiga värdeord för oss.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av HR-arbete i en verksamhetsnära roll och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är van vid att ta initiativ och kan analysera både situationer och underlag. Du har en hög kommunikativ förmåga, är bekväm i båda tal och skrift och är tydlig, förtroendeingivande och lyhörd.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du kommer till en förändringsbenägen organisation där det är stort fokus och intresse för HR-frågorna. Det är ett gott klimat i kommunen och du kommer att möta chefer med olika erfarenheter och verka i ett gott samverkansklimat med personalorganisationerna.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-26
Referensnummer: A849596

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Jerker Gussmo
Personalchef
Mobiltelefon: 0730-223644
Telefon: 0322-616131
E-post: jerker.gussmo@alingsas.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster