Skolsköterska till Trollängsskolan

I Göteborgs grundskoleförvaltning ingår 146 kommunala grundskolor och 41 fristående grundskolor där det går cirka 59000 elever. Hela förvaltningen har drygt 8000 medarbetare och chefer som gemensamt arbetar med att utveckla och förvalta verksamheten till framtidens skola.
På grundskoleförvaltningen är vi innovativa gällande vår kultur, våra förhållningssätt samt när det gäller styrning och ledning, så att vi kan stödja rektorerna på skolorna och skapa bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att tillsammans med andra medarbetare och chefer skapa en modern organisation där vi har fokus på att:
* öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande
* skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat
* öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Arbetsuppgifter:

Trollängskolan är en skola med cirka 210 elever i årskurs F-6. Här finns också ett fritidshem med 2 avdelningar, samt en särskolegrupp. Skolan ligger centralt i Askim med närhet till naturen, havet och skogen. Inom promenadavstånd finns även simhall, sporthall och bibliotek. Det är också lätt att ta sig till och från skolan via busslinjen Rosa Express.

Som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande med bland annat hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt elevhälsans basprogram. Du samarbetar med skolläkaren och ingår i skolans elevhälsoteam där du bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet. Skolans elevhälsoteam arbetar operativt och initierar olika projekt som skolans personal tillsammans arbetar med för att skapa en god miljö för eleverna. Vi välkomnar Dig till vårt team med Ditt bidrag.

Du kommer också att vara med i vårt nätverk för skolsköterskor inom stadsdelen. Vi träffas regelbundet och har ett tätt samarbete och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn- och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska.

Tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska samt arbete bland barn och ungdomar är meriterande samt erfarenhet av arbete i journaldatasystem.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer med elever och lärare. Du bör vara en god lyssnare, vara trygg och stabil med en god självinsikt.
Välkommen med din ansökan

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-14
Referensnummer: G19/105

Andra uppgifter:

Intervjuer sker löpande.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Christine Baeckström
Rektor
Telefon: 031-366 33 01
E-post: ann-christine.baeckstrom@ grundskola.goteborg.se

Staffan Lennmalm
Enhetschef elevhälsa
Mobiltelefon: 0728-553515
Telefon: 031-366 00 04
E-post: stafffan.lennmalm@ grundskola.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Eva Andersson
Skolsköterska
Mobiltelefon: 0728-567535
E-post: eva.andersson@ grundskola.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster