Sommarvikariat Enhetschef till Vård Omsorg

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Vård och Omsorg ansvarar för äldreomsorg samt personlig assistans i Stenungsund
kommun. Enheten har även ansvar
för den hemsjukvård som utförs.

Verksamheten är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) samt Lagen om särskilt stöd till vissa funktionshindrade (LSS).

Söker du ett spännande och utmanande vikariat i sommar fokuserat på ledarskap? Vi söker nu trygga och erfarna enhetschefer till hemtjänst/personlig assistans eller särskilt boende.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett trevligt team med kollegor inom Vård och Omsorg där du alltid finner ett gott stöd och gemenskap under arbetsdagen. Du ansvarar för verksamheten, personal, arbetsmiljö samt budget.

Vikariatet sträcker sig mellan 1/6-31/8, du kommer under den tiden täcka upp för dina kollegor under deras semester med inriktning mot Hemtjänst/Personlig assistans eller särskilt boende.

Ditt fokus i ledarskapet är att leda och organisera verksamheten utifrån socialtjänstlagens intentioner. Du ansvarar för att insatserna till den enskilde håller god kvalitet och att den ges och utformas utifrån individens behov och önskemål. Du är ett stöd åt dina medarbetare med att inspirera och motivera dem för att få de rätta förutsättningarna att utföra sitt arbete. Tillsammans sätter vi individen i centrum och strävar efter det bästa mötet.

Kvalifikationer:

Du har en högskoleutbildning från social omsorgslinje, socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig.

Du som söker ska kunna leverera trygghet i ditt ledarskap med bra visioner och ser möjligheterna i förändringar och utvecklingar.

Som person är du positiv, lyhörd och har förmåga att fånga upp och omsätta goda idéer i praktiken. Du är drivande, strukturerad och problemlösningsfokuserad.

I verksamhetssyfte är det meriterande om du arbetat med schema- och vikarieanskaffningssystemen TimeCarePlanering och TimeCarePool.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B-körkort är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-28

Arbetsgivarens referensnummer: A855568

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Malm
Verksamhetschef Hemtjänsten
Telefon: 0303- 73 81 09
E-post: cecilia.malm@ stenungsund.se

Susanne Albinsson
Verksamhetschef
Telefon: 0303-738380
E-post: susanne.albinsson@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Tillbaka