Timvikarier till Broströmsgården

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".

Arbetsuppgifter:

Vi söker timvikarier till Broströmsgårdens korttidshem för barn/ ungdomar med stora fysiska och kognitiva funktionsnedsättningar. Vi har idag 20 familjer som får sin avlastning på Broströmsgården som har 6 platser och ligger i Örgryte. Flertalet av barnen/ ungdomarna har stora fysiska funktionsnedsättningar så kunskap, erfarenhet och intresse av sjukvårdande insatser är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ge stöd pedagogiskt och praktiskt vid personlig hygien, måltider och fritidsaktiviteter. Sondmatning och andningshjälp förekommer samt att ge läkemedel på delegering. Barnens insatser ges utifrån en individuell genomförandeplan och dokumenteras i ett IT-verktyg, Treserva.

Syftet med vistelsen på Broströmsgården är att barnen får en trygg och säker vistelse med möjlighet till upplevelser och att föräldrarna får avlastning.

Vi söker timvikarier främst för kvällar och helger.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har stödassistentutbildning/ studerar till stödassistent, undersköterska/ studerar till undersköterska, eller annan utbildning inom vård eller socialt/pedagogiskt arbete.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård eller socialt/pedagogiskt arbete.

Viktigt är att du har ett genuint intresse av att arbeta med målgruppen.
Vi ser att du har god samarbetsförmåga och stort tålamod, är noggrann och har ett mycket gott bemötande.

Körkort är meriterande.
Erfarenhet krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847152

Upplysningar lämnas av:

Paula Salman
Hr-specialist
E-post: paula.amira.salman@ socialresurs.goteborg.se

Fhanny Glennwall
Bemanningsplanerare
E-post: fhanny.glennvall@ socialresurs.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ann-Charlotte Hellsing
Vision
Telefon: 031-3679835

Kommunal
Telefon: 031 365 44 88

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster