Pedagogiskt nyfiken barnskötare, Änggårdens förskola

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och des lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen.

Nols förskolor består av Nolängen, Änggården och Nolhagens förskolor och vi har ett nära samarbete där vi arbetar för en hög pedagogisk kvalitet men även för en pedagogisk likvärdighet. Förskolorna har nära till skogsområden som vi aktivt använder i det pedagogiska arbetet med barnen.

Arbetsuppgifter:

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Vi söker nu barnskötare som är väl förtrogna med förskolans pedagogiska uppdrag och som vill arbeta efter vår barnsyn och vårt förhållningssätt; Jag kan, Jag vill, Jag får. Glädje och skratt anser vi är viktiga komponenter för en god arbetsmiljö både för barn och vuxna. Vi arbetar för att ge barnen en bra start i livet och barnens nyfikenhet och frågor styr och du som pedagog är medforskare på deras resa.

Känns det här som viktiga arbetsuppgifter för dig, då vill vi gärna att du blir en i teamet i förskoleområde 6.

En tjänst är en tillsvidareanställning.
En tjänst är ett vikariat under tiden 1 mars-5 juli 2019.

Kvalifikationer:

Barnskötarutbildning.

Du har ett tydligt barnfokus och en pedagogisk vilja att utveckla både dig själv men även verksamheten. Vi vill att du har förmågan att samspela med barnen och få vårdnadshavarnas förtroende så att vistelsen på förskolan blir en positiv upplevelse för barnen och vårdnadshavarna. Du besitter ett stort engagemang och skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och förskolechef. Vi vill att du delar vår syn att barn kan och att det är vi som ska hitta vägar, förhållningssätt så att barnen lyckas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 2. En tillsvidareanställning, ett vikariat.

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde i mars 2019.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-20
Referensnummer: A849540

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Eva Henrysson
Förskolechef
Telefon: 0303-70 34 20

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster