<<Tillbaka

Leg sjuksköterskaDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 kollegor som på olika sätt möjliggör att stadens äldre och personer med funktionsvariation kan leva ett rikt och självständigt liv.

Vi behöver en sjuksköterska till habiliteringsteamet som arbetar i hela LSS-organisationen samt inom socialpsykiatrin med alla våra kunder och deras olika stödbehov.

Du arbetar i team med kolleger som är arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I LSS-verksamheten ingår särskilda boenden för barn och vuxna, korttidsvistelse utanför hemmet, korttidstillsyn för skolungdom över 12 år, dagliga verksamheter, personlig assistans, ledsagare, kontaktperson, stödfamilj samt avlösarservice i hemmet.

Som sjuksköterska hos oss i habiliteringsteamet arbetar du i samtliga LSS-verksamheter samt Socialförvaltningens SOL-boende i hela staden, varför körkort krävs. Du kommer att vara ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de sjukvårdsinsatser som ges. Du har en viktig handledande och utbildande roll gentemot övrig personal. Vidare kommer du att ha ett särskilt ansvar för att samordna varje enskild kund hela behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Din breda kompetens gör det möjligt att se människan i ett helhetsperspektiv.

I ditt yrkesansvar ingår att utifrån din egen kompetens och erfarenhet bedöma den enskildes tillstånd, utföra av läkaren givna ordinationer, vidta lämpliga åtgärder och att tillkalla läkare för hembesök när så erfordras. Målet är att kunden ska känna trygghet och välbefinnande trots förekomst av sjukdom. Du skall efter bästa förmåga förebygga ohälsa, lindra lidande för den enskilde.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har körkort.

Vi vill att du är en "lagspelare" eftersom vi arbetar i team tillsammans med omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, övriga sjuksköterskor mm.
Vi vill också att du är flexibel, kreativ samt rak och tydlig i din kommunikation.

Du agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra. Att du bemöter andra med respekt, trovärdighet och ett serviceinriktat förhållningssätt är en viktig del i din pedagogiska roll. Du ska vara en god förebild som representant för Hälso- och sjukvårdsarbetet och har förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera och utvärdera. Du bejakar utveckling och verkar aktivt för att utvärdera och ompröva.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Upplysningar

Jessica Samuelsson
Enhetschef
042 - 10 66 23
jessica.samuelsson@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Vårdförbundet
Vx 042-10 50 00

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C24601
Sista ansökningsdatum: 2019-03-21


Sök jobbet här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.