VA-tekniker, Partille kommun

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt. Samhällsbyggnadskontoret har en central roll i detta arbete och samlar kommunens kompetens inom teknik och samhällsbygge.

Arbetsuppgifter:

VA-enheten söker nu en kollega med framåtanda och drivkraft, till en arbetsplats som levererar 365 dagar om året, dygnet runt. Rollen som VA-tekniker innebär att dagligen arbeta med Partille kommuns vatten- och avloppsnät.

I rollen ingår bland annat att utföra:
• Mindre drift och underhållsarbeten.
• Förnyelse av kommunens VA-ledningar.
• Vattenmätarbyte

Jobbet är omväxlande, ansvarsfullt och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter inom kommunal VA-teknik. Du ingår i ett arbetslag om sju personer som tillsammans planerar och utför arbetet.

VA-enheten består av 18 personer och är organiserad inom Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att ingå i Tekniska avdelningens beredskapsorganisation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. God social förmåga och ett bra kundbemötande är viktigt då tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, entreprenörer och allmänhet.

Tidigare erfarenhet från anläggningsarbete med VA-ledningar är ett krav, utbildning inom va- och markanläggning är meriterande. Datorvana är meriterande då vi använder digitala hjälpmedel i vår verksamhet.

B-körkort är ett krav, C-kort meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan till Partille kommun!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Referensnummer: A835837

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Björn Lormark
VA-chef
Telefon: 031-3922151

Fackliga företrädare:

Anders Henriksson
Kommunal
Telefon: 031-7921188

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster