Vi söker en stödassistent till Daglig verksamhet

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Mölndals Stad område Funktionshinder, söker nu en stödassistent till Daglig verksamhet.

Vår dagliga verksamhet är till för personkrets 1 inom LSS. Vi arbetar i olika grupper där deltagarna erbjuds aktiviteter utifrån varje enskilds förutsättning. Målet är att utifrån aktivitet och gemenskap skapa förutsättningar för individuellt växande.

Som stödassistent kommer du att arbeta tillsammans med övrig personal men också ge en-till-en-stöd i en grupp med personer som har autism. Vi har som mål att utifrån arbete och gemenskap skapa struktur och förutsättningar för individuellt växande. Din huvuduppgift kommer vara att ge ett individuellt stöd utifrån människors egna behov och förutsättningar. En viktig del i arbetet är att du har en nyfikenhet och lyhördhet vad gäller att se möjligheter och utveckling i små steg över lång tid.

Arbetstid: Dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer:

- Genomförd utbildning i vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med autism.
- Goda datakunskaper, samt erfarenhet av att arbeta med dokumentation och genomförandeplaner.
- Körkort är önskvärt.

Du har förmågan att arbeta målinriktat och med stort tålamod samt ett gott bemötande, och skapar tillsammans med övriga i gruppen positiva förutsättningar. Du är väl bekant med att genomföra aktiviteter med brukare såväl i grupp som individuellt. Du har också en god samarbetsförmåga, ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt och förmågan att skapa förtroende.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-24
Referensnummer: A848867

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Karin Andersson
Enhetschef
Telefon: 0704-617 615

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster