Är du undersköterska och vill bli en del av vårt härliga team i hemtjänsten Åby/ Balltorp?

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Vård- och omsorgsförvaltningen, område Hemvård, söker två undersköterskor till Omvårdnadsteam Åby/Balltorp.

Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare hjälpa våra brukare i deras hem. Vårt arbetssätt präglas av ett salutogent synsätt, vilket innebär att ge personligt stöd utifrån individuella behov och förutsättningar. I omvårdnadsteam Åby/Balltorp siktar vi på att skapa delaktighet och trygghet för alla brukare. Genom att arbeta utifrån kommunens värdighetsgarantier strävar vi efter att alla kunder har en kontaktman och är delaktiga i planeringen av sitt eget omvårdnadsbehov.

Som undersköterska i Åby/Balltorps omvårdnadsteam har du möjlighet att arbeta med för yrket kvalificerade arbetsuppgifter då alla städ- och inköpsinsatser åt brukarna i hemtjänsten utförs av ett särskilt serviceteam.

Vi är en av Sveriges bästa hemtjänst enligt brukarundersökningen 2017. Vill du vara med och göra skillnad och bidra till bästa möjliga hemtjänst varje dag?

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet eller utbildning som prövas likvärdig
• Grundläggande datakunskaper
• Kunskap i social dokumentation
• Förmåga att förstå, tala, läsa och skriva svenska
• Körkort är önskvärt, du ska kunna cykla

Du skall ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Som person är du flexibel och har ett medvetet reflekterande förhållningssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och möter varje individ utifrån personens behov och önskemål. Framförallt har du ett humanistiskt synsätt och tycker att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor och deras behov. Vidare ser du utveckling och förnyelse som en naturlig del i arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Schemalagd arbetstid: dagar, kvällar och helger. Schemaläggning sker i Time Care.
Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27
Referensnummer: A841205

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Jenny Höglund
Enhetschef
Telefon: 031-315 28 23
E-post: jenny.hoglund@molndal.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Kommunal
Telefon: 031-315 33 30
E-post: kommunal40@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster