Undersköterska till nattpool för särskilda boenden i Västra Göteborg

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter:

Välkommen att söka ett meningsfullt arbete hos oss som nattpoolspersonal för särskilt boende i Västra Göteborg!

Dina arbetsuppgifter blir att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service. Vidare är medicinska insatser på delegation av legitimerad personal, social dokumentation, planering av verksamheten, städ, tvätt, åtgärda larm och kontaktmannaskap är några av de arbetsuppgifter som ingår i din tjänst.

Målet med vårt arbete är att våra boende skall få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt utifrån sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner. Som "nattpoolare" för särskilt boende skall du samverka med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliteringspersonal, anhöriga, god man och chef i omvårdnaden runt pensionären.

Din anställning kommer vara på Bjöla äldreboende, Grevegårdens äldreboende eller Åkerhus äldreboende och där ingår du i personalgruppen och har din närmsta chef, men du kommer arbeta på samtliga av våra boenden på fastlandet inom stadsdelen. Våra boenden skiljer sig åt. Vi har enheter som teckenspråkig, demens, geropsyk och somatik. Vårt gemensamma synsätt är att pensionären alltid står i fokus.

Boendena som är aktuella för tjänsten är:

Bjöla Äldreboende: https://sv-se.facebook.com/bjolaaldreboende/
Boendet har 64 lägenheter och är beläget vid havet. Med naturen runt hörnet finns det fina promenadvägar i området och en trädgård som lockar till aktiviteter.

Grevegårdens Äldreboende: https://sv-se.facebook.com/grevegardensaldreboende/
Boendet har 48 lägenheter och ligger mitt i bostadsområdet i Tynnered. Det är hemtrevligt och är nära till Frölunda torg och havet. Som stöd i omsorgsarbetet har vi en person som är anställd som metodstöd och aktiverare för våra seniorer.

Åkerhus Äldreboende: https://sv-se.facebook.com/akerhusaldreboende/
Boendet ligger i Önnered, har 102 lägenheter och ligger inte långt ifrån havet. Runt huset finns en stor trädgård med gångstråk. Här har vi katter, hundar och fåglar samt en träffpunkt för seniorer.

Nya Varvets Äldreboende:
Boendet har 48 lägenheter och ligger mitt i ett bostadsområde. Kvarteret erbjuder fina promenadstråk som leder ner till vattnet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt. Du har en positiv människosyn, tycker om äldre människor och drivs av att hjälpa andra!

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara utbildad undersköterska. Meriterande är om du har erfarenhet från äldreomsorg och nattarbete.

Arbetet innebär en del ensamarbete vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
Tjänsten innebär även att du bör vara flexibel och ha god förmåga till att samarbeta då du ambulerar mellan fyra hus och behöver kunna ställa om snabbt, både i miljö och situation men också med de människor du arbetar med. Med anledning av att arbetet kräver mycket kommunikation och dokumentation behöver du behärska det svenska språket i såväl tal som skrift.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillhörighet på Grevegårdens äldreboende. Tjänstgöringsgraden är på 73,52%.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och tycker det låter lockande, tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Välkommen till oss i Västra Göteborg!

Vi kommer påbörja urvalsprocessen under ansökningstiden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2019-03-01. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847078

Upplysningar lämnas av:

Marie Holmqvist
Enhetschef
Telefon: 031-3664360

Fackliga företrädare:

Astrid Gustafsson
Kommunal
Telefon: 031-3664607

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster