Fastighetstekniker

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande tjänster till Mölndals stads övriga förvaltningar med fokus på service och effektivitet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en fastighetstekniker.

Som fastighetstekniker ansvarar du för drift, tillsyn och skötsel av tilldelade objekt genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad, mark och funktioner i fastigheterna samt förebyggande arbete enligt plan.

I ansvaret ingår felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna. Beställning av mindre reparationer och entreprenader, viss brandskyddsarbete, arbeta proaktivt med förbättringsförslag, uppföljning av energianvändning samt viss yttre skötsel av fastigheterna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har 2-årig YH-utbildning inom området eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning och/eller erfarenhet inom fastighet, energi eller installationsteknik. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av fastighetsteknik.

I rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du har bra samarbetsförmåga, är flexibel och lyhörd i kontakt med både kollegor och kunder. Du är driven, engagerad och har en förmåga att hålla hög servicenivå till våra kunder och arbetar strukturerat med problemlösning.

Vi ser att du har god datavana och kan hantera styr och övervakningssystem samt arbetsorder digitalt. Meriterande är tidigare erfarenhet från LandLord.

B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A844572

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Philippe Romé
Enhetschef
Telefon: 0709164382
E-post: philippe.rome@molndal.se

Fackliga företrädare:

Tommy Larsson, Kommunal
Mobiltelefon: 0707-690690

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster