Arbetsledare metodhandledare till Daglig verksamhet i Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 1 700 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Verksamheten är organiserad under Stöd/Sysselsättning och har till uppgift att erbjuda arbete och sysselsättning för personer som tillhör LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår dagliga verksamhet för personer med neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Din huvuduppgift är att närvara på våra enheter och där leda och stödja personalen i det pedagogiska arbetet. Till övriga uppgifter hör att ansvara för att göra kartläggningar, genomförandeplaner, förhållningssätt, målarbete och dokumentation utförs på ett korrekt och professionellt sätt. Du är direkt underställd enhetschef och till dina närmaste samarbetspartner hör brukare, gode men, stödassistenter, socialsekreterare och andra arbetsledare.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har en god teoretisk och praktisk erfarenhet inom området samt kunskap och erfarenhet av att handleda personal. Du är en ödmjuk, engagerad och positiv person med förmåga att skapa goda relationer och få medarbetare med dig. Till dina egenskaper hör att du är lösningsfokuserad, idérik och ser utvecklingsmöjligheter.

• Högskoleutbildning eller KY utbildning med inriktning inom området
• God kunskap om diagnoser, funktionshinder och kommunikationsmetoder
• Kunskap om LSS och andra styrdokument som verksamheten berörs av
• Praktisk erfarenhet av att leda och handleda personal
• Goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift
• Dokumentationskunskap
• Datavana
• B-körkort

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2019-03-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: 428/18

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Johan Hademalm
Enhetschef
Telefon: 031-3665015
E-post: johan.hademalm@ vastrahisingen.goteborg.se

Camilla Sandell
Arbetsledare/Metodhandledare
Telefon: 031-3665356

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster