Stödassistent tilll gruppboende på Styrsö!

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en ny medarbetare till ett av våra gruppbostäder på Styrsö. På Solhöjdens gruppbostad bor 6 brukare med olika funktionsvariationer vilka vi ger individuellt anpassat stöd i hemmiljö, dagliga liv och fritid.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med ett flexibelt och meningsfullt arbete där du har möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider. Att arbeta hos oss innebär variation med frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och se dem utvecklas och genom mötena själv utvecklas som person.

Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. I ditt arbete skapar du värdefulla, långa relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

Vi arbetar utifrån ett pedagogiskt och salutogent förhållningssätt med inriktning på individens utvecklingsmöjligheter.

Som stödassistent hos oss måste behöver du kunna arbeta självständigt och strukturerat, ta egna initiativ och medverka till utveckling av arbetsmetoder. Stor vikt läggs vid egenskaper som samarbetsförmåga, kreativitet, lyhördhet samt god kommunikationsförmåga.

Inom Göteborgs stad arbetar vi enligt fyra förhållningssätt
Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för.
Vi bryr oss.
Vi arbetar tillsammans.
Vi tänker nytt.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker har en utbildnings inom omvårdnad, stödassistent eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser även att du som söker har en god datorvana.

Körkort/EU körkort är önskvärt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A838626

Upplysningar lämnas av:

Caterina Jimenez
Enhetschef
Telefon: 031-3661040

Fackliga företrädare:

Hanan Baalbaki
Kommunal
Mobiltelefon: 0722154089

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster