Tingsryds kommun söker Semestervikarier inom äldreomsorg

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Inom Tingsryds kommun har vi ett tydligt uppdrag att ge den bästa möjliga vård och omsorg till de personer vi möter varje dag! Att bemöta personer på ett värdigt, respektfullt sätt och visa engagemang och empati är viktigt.

Vi söker sommarvikarier inom äldre- och omsorg funktionsnedsättning under juni, juli och augusti. Du som kan arbeta under hela sommaren prioriteras då det är viktigt med kontinuitet.

Kvalifikationer:

I första hand söker vi dig som har en avslutad eller en pågående utbildning inom vård och omsorg. Du som inte har omvårdnadsutbildning men som är intresserad av att arbeta med människor är också välkommen att söka. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig bra i både tal och skrift. Som person ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. Du är en positiv person, är initiativrik och arbetar bra både självständigt och i grupp. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter.

För att vara aktuell för ett vikariat hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Erfarenhet är meriterande men inget krav.


Övrigt:

Områdeschef Konga Allhus / Östra hemtjänst 0477- 447 01
Områdeschef Solhaga 0470 -72 48 49
Områdeschef Solängen 0459-386 03
Områdeschef Tingsryds hemtjänst 0477- 443 62
Områdeschef Älmegården/ Östra hemtjänst 0477- 445 87
Områdeschef Äppelgården 0477- 445 32
Områdeschef Örnen Tingsryd 0477- 443 80


Vi erbjuder ett värdefullt och utvecklande arbete. Välkommen att arbeta hos oss i sommar!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid. varierande omfattning
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till:  Semestervikariat med varierande längd och omfattning under sommaren 2018.
Antal platser: 100

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A837885 - Kopia (2)

Upplysningar lämnas av:

Kontaktuppgifter till områdeschefer
Telefon: Se nedan

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka