Tranemos kommun - logotyp

Feriearbete 2019 för ungdomar

Arbetsplatsen

I Tranemo kommun känner du dig välkommen. Här verkar vi för en stark känsla av samhörighet och uppmuntrar dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet av våra verksamheter. Vi utgår från ett tydligt hållbarhetsperspektiv där vi som arbetsgivare satsar på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och utgår från en tydlig värdegrund; Vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla, alla ska bli bemötta på ett positivt och professionellt sätt, vi levererar tjänster med god service och hög kvalitet och alla vi möter ska känna att de blir lyssnade på.
Vi lever i en föränderlig tid och söker därför efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Tranemo.

Tranemo kommun – Närheten till varandra bygger relationer för framtiden.


Arbetsuppgifter

Under tre veckor (90 timmar) på sommaren erbjuder Tranemo kommun ungdomar som är födda 2001,2002,2003 så kallade feriearbeten. För 2019 gäller veckorna 25 -33.
Feriearbetena finns i kommunens verksamheter som t.ex. barnomsorg, äldreomsorg och omsorg , ungdomsledare,
vaktmästeri och gata/park. Du kan läsa mer om de olika områdena på kommunens hemsida.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi kan EJ garantera att ditt önskemål kan tillgodoses då antalet platser per arbetsplats är begränsat. Lönen är 77 kr /timmen inklusive semesterersättning för alla åldersgrupper. Vi önskar att du som söker är en glad och social person som vill arbeta med oss i våra verksamheter. Som feriearbetare får du möjlighet att gå bredvid ordinarie personal och pröva ett yrke. Du ersätter ingen annan personal och du får handledning i de uppgifter som du ska utföra.

Du som söker måste
• Vara folkbokförd i Tranemo kommun
• Vara född 2001,2002 eller 2003
• Ha ett fullständigt personnummer även de fyra sista sifforna
• Ej ha annat sommarjobb

När man jobbar
• Är det viktigt att följa arbetstider
• Ha ett gott bemötande mot alla som du möter då du är en representant för din kommun
• Som feriearbetare är DU skyldig att informera dig om de säkerhetsföreskrifter som finns på din arbetsplats. Det är därför
viktigt att du kan läsa och förstå instruktioner

För att vi ska kunna matcha dig till ett roligt och givande feriearbete är det bra om du skriver lite om dig själv i din ansökan,
Vart du önskar att feriejobba. Vilka är dina intressen och framtidsplaner. Vilket gymnasieprogram har du sökt eller vilket
gymnasieprogram som du går. Vad du vill arbeta med i framtiden? Behöver du speciell stöttning under ditt feriearbete? Vad vill du arbeta med i framtiden.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-06-17
Tidsbegränsat till: 2019-08-16
Antal platser: 100


Andra uppgifter

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-24
Arbetsgivarens referensnummer: 36/2019

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb


Upplysningar

Ulla Lundberg
Administratör
arbetsmarknad@svenljunga.se

Facklig företrädare nås via växeln
0325-57 60 00