Tingsryds kommun söker Mellanstadielärare till Urshultsskolan

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Urshultsskolan är en viktig del av Urshult med årskurserna F-6. På den lilla skolan är varje lärare extra viktig och du förväntas kunna ta en stor del av ansvar och inflytande. Du deltar också i den pedagogiska måltiden, och om du äter gör du det kostnadsfritt.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi vill att du har lärarlegitimation för aktuellt undervisningsuppdrag. Legitimerad lärare erbjuds anställning tillsvidare.

Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Lön efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-14

Arbetsgivarens referensnummer: A868230 - Kopia (3) - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Thomas Norman
Rektor
Telefon: 0477-445 07
E-post: thomas.norman@tingsryd.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka