Det här är en möjlighet för dig som söker en distrikts-/sjukskötersketjänst, vi erbjuder en tillsvidareanställning med valfri tjänstgörningsgrad/heltid.

Du är mycket välkommen till en arbetsplats där sammanhållningen är väl utvecklat. Vi har en helhetssyn som gör att vi hjälper varandra över gränserna för att ge våra patienter så goda dagar som möjligt. Du kommer att tillhöra Sociala avdelningen och utgår från Svartågården där alla distriktsköterskor och sjuksköterskor har sina kontor.
Som distriktsköterska/sjuksköterska hos oss får du kollegor som tar ett stort dagligt ansvar för att vården fungerar och som gärna underlättar och hjälper varandra. Rätt stor frihet och bra kollegialitet är rätt beskrivning av arbetskulturen.

Om du har familj så ska du veta att vår skolverksamhet från förskola upp till och med nionde klass är en av de bästa i landet, se nu till att bli en av oss!

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs

Aneby kommun söker leg distriktsköterska/ sjuksköterska


Arbetsuppgifter

Varför ska du komma och arbeta hos oss?

- Du kommer att utvecklas i din yrkesroll
Inom vår verksamhet har du möjligheten att arbeta självständigt och strukturerat i någon av verksamhetens tre till antalet mindre medarbetargrupper. Samverkan är väl utvecklad och närheten till andra yrkesgrupper och arbetsområden blir påtagligt i den lilla kommunen. Som sjuksköterska har man patientansvar för ett avgränsat geografiskt område och utrymme att vara med och påverka verksamhetens utseende och det egna arbetet.

Läs en intervju med en av våra duktiga sjuksköterskor genom att surfa till www.aneby.se/jobbahososs och klicka dig vidare till "Dina jobbarkompisar".

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort.
Som person är du positiv, trygg, stabil och ansvarsfull, vilket gör att du i ditt vardagsarbete skapar förtroende och är en tillgång bland övrig personal, oavsett roll. Med tanke på det ansvar vi som sjuksköterskor i Aneby kommun har samtidigt som vi har stora möjligheter att påverka vårt schema, krävs det att du är en god lagspelare.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet från arbetslivet är meriterande men inte ett krav. Någon gång är den första för oss alla.
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-11-01. Tillträde sker efter särskild överenskommelse
Antal platser: 1

Vill du veta mera

Upplysningar om tjänsten lämnas av Chef HSL, Åsa-Karin Brunninge tfn 0380-46 538, Asa-Karin.Brunninge@ aneby.se

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare nås via vår växel tfn 0380-46100,
Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c62ff8c-1ba4-4aa3-b282-df9d89ae9305.


Arbetsgivarens referensnummer är A718486
Sista ansökningsdag är 2017-10-22

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!