Befälhavare till färjan MS Hakefjord

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Det kommunala bolaget Tjörns Hamnar AB har bland annat hand om färjetrafiken till och från öarna Åstol, Dyrön, Tjörnekalv och Härön. Bolaget äger och förvaltar också mark, fastigheter och anläggningar, främst i Vallhamn. Fritidshamnarna och gästhamnarna på Tjörn ägs och arrenderas ut av Tjörns Hamnar. Sju skeppare är anställda i bolaget.
– Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag. Jag tycker det är viktigt att öarna hålls vid liv, säger Emanuel Ivarsson, skeppare på färjan Hakefjord som går mellan Rönnäng och öarna Tjörnekalv, Åstol och Dyrön.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter är att vara befälhavare på färjan MS Hakefjord.

Tjänsten innehåller alla inom färjedriften förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs att du har Fartygsbefäl klass 6. Du ska också ha Maskinistexamen/maskinbefäl klass 8 och radiocertifikat SRC (Short Range Certifikat).

Vi kräver att du har giltigt och godkänt läkarintyg för sjöfolk. Du ska även ha genomgått kurs i krishantering och mänskligt beteende samt intyg i sjukvårdsutbildning första hjälpen.

Personliga egenskaper som är viktiga för tjänsten är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Personlig lämplighet prövas. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är meriterande p g a mycket kundkontakter.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse.
Schema: Tjänsten är schemalagd, 7 nattpass och 7 dagpass på 4 veckor.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: THAB 2019/3

Andra uppgifter:

Medarbetarna i kommunen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags introduktion om kommunen samt rundtur. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Upplysningar lämnas av:

Janina Liljekvist
Tf VD
Telefon: 0304-60 11 16

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare kontaktas via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster