Sommarvikarier till hemtjänsten i Sävedalen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person.

Välkommen till oss i Sävedalens hemtjänst!

Arbetsuppgifter:

Inför sommaren 2019 söker vi omvårdnadspersonal till vår hemtjänst i Sävedalen. Vi söker både dig med och utan omvårdnadsutbildning. Hemtjänstområdet i Sävedalen är omgivet av vacker natur och det finns bra kommunikationer in till både Partille centrum, såväl som Göteborg.

Arbetar du inom hemtjänsten möter brukare och genomför omsorgs- och omvårdnadsinsatser i deras hem. Du kommer bland annat hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter och ledsagning till läkare/samhällsbesök. Läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Städinsatser utförs av ett externt serviceföretag.

Arbetet passar dig som kan arbeta dag, kväll och helg. Du som kan arbeta större delen av sommaren på varierade arbetstider kommer att vara prioriterad.

Kvalifikationer:

För att få arbeta hos oss i sommar behöver du vara minst 18 år fyllda den dagen du börjar arbeta. Har du utbildning inom vård och omsorg, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande. Körkort är också meriterande.

Vi söker sommarvikarier som är ansvarstagande och självständiga. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och tar dig an dina arbetsuppgifter. Du tar ansvar för att strukturera upp och slutföra arbetsuppgifterna på ett effektivt och professionellt sätt.

I arbetsuppgifter ingår det att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 25

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-01
Referensnummer: 26/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar lämnas av:

Linn Wik
Enhetschef Sävedalen
Telefon: 031-792 98 77

Terese Lagström
Enhetschef
Telefon: 031-7929855

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-392 21 26

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster