Barnskötare, Björklövens förskola

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Björklövens förskola är en mindre förskola som
ligger inbäddad bland villor cirka 15 minuters promenad från pendelstationen i Älvängen. Vi har en fantastisk gård med stora möjligheter och är ett gott gäng som väntar på en ny kollega.
Tjänsterna är på en 3-5 års avdelning tillsammans med två förskollärare.

Arbetsuppgifter:

Som barnskötare på Björklövens förskola är du delaktig i de vardagliga situationerna och sysslorna på förskolan. Med läroplanen som utgångspunkt arbetar du med barnen och ger dem möjlighet att utveckla sina förmågor.
Arbetet innebär att du - tillsammans med dina kollegor- planerar lärprocesserna och genomför, följer upp, reflekterar kring och utvärderar undervisningen med förankring i läroplanen.

En tjänst är en tillsvidareanställning.
En tjänst är ett vikariat som resurs i gruppen fram till sommaren.

Kvalifikationer:

Som person är du engagerad, initiativtagande och serviceinriktad. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.
Du har en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Du har kunskap om våra styrdokument och kan praktisera dessa i vardagen.
Du har erfarenhet av att leda utvecklingssamtal samt är bekväm med våra digitala verktyg.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-02-25. Tillträde 1 mars - Resurstjänst vikariat Tillträde 25 februari - Tillsvidaretjänst

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: A846576

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Anna Lodin
Förskolechef
Telefon: 0704-32 02 12

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster