Fritidspedagog till Kärraskolan

I Göteborgs grundskoleförvaltning ingår 146 kommunala grundskolor och 41 fristående grundskolor där det går cirka 59000 elever. Hela förvaltningen har drygt 8000 medarbetare och chefer som gemensamt arbetar med att utveckla och förvalta verksamheten till framtidens skola.
På grundskoleförvaltningen är vi innovativa gällande vår kultur, våra förhållningssätt samt när det gäller styrning och ledning, så att vi kan stödja rektorerna på skolorna och skapa bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att tillsammans med andra medarbetare och chefer skapa en modern organisation där vi har fokus på att:
* öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande
* skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat
* öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa framtiden på vår nya skola? Vi bygger för framtiden och vi söker nu en fritidspedagog som vill vara med och skapa morgondagens skola. Är du en person som tycker om att sträva framåt, har nya idéer och ett positivt förhållningssätt? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Kärraskolan är en skola för alla - där lust att lära och kunskap är i centrum. Skolan är en F-9-skola som är belägen i centrala Kärra. Hos oss går ca 820 elever i åldrarna 6-16 år, uppdelat i tre enheter och sju fritidsavdelningar samt en grundsärskola. Vår målsättning är att Kärraskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande.

Vi söker nu en fritidspedagog som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet. Som fritidspedagog ansvarar du för fritidshemmets innehåll så att verksamheten stimulerar elevernas utveckling och lärande, främjar delaktighet och inflytande och erbjuder en meningsfull dag.

Du kommer att arbeta som fritidspedagog i grundskolans yngre år. Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du har ett gott samarbete med dina kollegor kring elevernas utveckling och utbildning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en behörighetsgivande examen med inriktning fritidshem i din legitimation. Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och du har förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att inspirera och motivera barnen till att själva upptäcka och lära.

Vi söker dig som är stabil, engagerad och som tillsammans med kollegor kan skapa en god lärmiljö för våra elever. Som person är du flexibel och ser förändringar som en naturlig del av jobbet. Vi vill att du är självgående, men att du också är bra på att samverka samt att du har hög social kompetens.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-14
Referensnummer: G19/99

Andra uppgifter:

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. 
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. 

Upplysningar lämnas av:

Estera Liliana Brändström
Rektor
Telefon: 031-366 96 30

Fackliga företrädare:

Robert Wennerberg
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015526

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-3672950

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster