Undersköterska till korttidsenheten

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Korttidsenheten, belagd i centrala Partille har 38 platser fördelat på fyra avdelningar. Verksamhetsidén är att genom att erbjuda korttidsvård göra det möjligt att bo kvar i det egna hemmet. Korttidsenheten erbjuder habilitering, rehabilitering, hälso- sjukvårdsinsatser, omvårdnad och social omsorg. Vi använder oss av kvalitetssystemen Senior Alert och BPSD.

Arbetsuppgifter:

Som undersköterska på korttidsenheten arbetar du med bl.a. omvårdnad, läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Det kan även innebära att du har någon/några ombudsroller som tex hygienombud. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi tillsammans med våra brukare arbetar mot av biståndshandläggaren uppsatta mål för vistelsen.

Vår korttidsenhet håller ett högt tempo och förändringar sker dagligen. Du behöver därför vara flexibel, ansvarstagande och ha en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Vi ser också att du har ett stort engagemang i relationsskapandet gentemot brukare och samarbetspartners.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning inom omvårdnadsprogrammet samt dokumenterad arbetslivserfarenhet från vården. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från demens- och palliativ vård och ser gärna sökande med en påbyggnadsutbildning med inriktning inom dessa områden.

Ditt förhållningssätt är salutogent och du har en förmåga att stärka brukarens självkänsla och tilltro till sin egen förmåga. Som person ska du kunna ta ansvar, ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel, initiativrik samt ha ett professionellt och gott bemötande.

Vi ser även att du har förmågan och viljan att bidra till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen. I arbetsuppgifter ingår det att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Då dator används som arbetsredskap krävs det även att du har god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: 7/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Tjänsten rekryteras under förutsättning att den inte tillsätts genom organisationsförändring.

Rekrytering sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Upplysningar lämnas av:

Maria Ling
Enhetschef
Telefon: 031-792 98 30

Fackliga företrädare:

Christel Olofsson
Telefon: 031-392 21 07

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster